wat gebeurt er met uw gegevens

Privacyverklaring
De Lijndraajer

Vlaardingen
2 kamers, 2 personen per kamer
R

kamergrootte: 50 m²

De Lijndraajer De Lijndraajer, gevestigd aan Baanstraat 4, 3131 CA Vlaardingen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
De Lijndraajer, Baanstraat 4, 3131 CA Vlaardingen, info@delijndraajer.nl
www.delijndraajer.nl

Jos Verboom is de Functionaris Gegevensbescherming van De Lijndraajer. Hij is bereikbaar via info@delijndraajer.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken
De Lijndraajer verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voor- en achternaam
– Telefoonnummer
– E-mailadres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Wij hebben niet de intentie om via onze website gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders aan om betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@delijndraajer.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
De Lijndraajer verwerkt uw persoonsgegevens voor het volgende doel:
– U te kunnen bellen of e-mailen om onze dienstverlening goed uit te kunnen voeren.

Geautomatiseerde besluitvorming
De Lijndraajer neemt geen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen op basis van geautomatiseerde verwerkingen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van De Lijndraajer) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
De Lijndraajer bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Nadat wij contact met u op hebben genomen zullen wij uw persoonsgegevens verwijderen.

Delen van persoonsgegevens met derden
De Lijndraajer verstrekt uitsluitend aan derden alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
De Lijndraajer gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door De Lijndraajer en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een andere, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@delijndraajer.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

De Lijndraajer wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
De Lijndraajer neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op door het sturen van een e-mail naar info@delijndraajer.nl

Heeft u een vraag?

Stel deze gerust, wij helpen graag!

Wat is inbegrepen

Services & bezienswaardigheden

Gratis WiFi
Privé badkamer
Inclusief ontbijt
Complete keuken
Vergaderruimte
Niet roken
Gratis parkeren
Eigen TV
Eigen entree
Authentiek Vlaardingen

De betekenis die Vlaardingen ooit als vissersstad had, is af te lezen aan West- en Oosthavenkade.

Het beste uitzicht op de West- en Oosthavenkade biedt de Prinses Julianabrug. Menig schilder van oud-Hollandse tafereeltjes moet hier al zijn hart hebben opgehaald.

Authentiek Vlaardingen met haar rederswoningen, pakhuizen, prachtige voorgevel van het Visserijmuseum, de gigantische replica van een eeuwenoude stadskraan en de torens van huize Hollandia. U kijkt uw ogen uit.

Eten en drinken

In het pand bevindt zich de sfeervolle lunchroom Coisas & Loisas. Naast de heerlijke lunchgerechten is het ook mogelijk om in Portugese sfeer gezellig iets te drinken met eventueel iets lekkers erbij.

Daarnaast biedt Vlaardingen ook veel keuze op het gebied van eten en drinken. De VVV heeft alle eet- en drinkgelegenheden van Vlaardingen overzichtelijk benoemd. Meer informatie vindt u op deze pagina.

Zien en doen

In Vlaardingen is genoeg te zien en te doen. Enkele ‘must-do’s’ hebben wij voor u uitgelicht op de pagina omgeving en bezienswaardigheden. Actuele evenementen vindt u op de website van VVV Vlaardingen.

Winkelen

Iedere stad heeft een kloppend hart. In Vlaardingen is dat natuurlijk Winkelcentrum Liesveld! Met het brede winkelaanbod is Liesveld ‘the place to be’. Liesveld heeft meer dan 12.000 vierkante meter winkelplezier en dat dan grotendeels ook nog overdekt. Dus ook bij slecht weer is het goed vertoeven.

Inchecken en uitchecken

Inchecken: van 15:00 – 21:00 uur
Uitchecken: van 08:00 uur tot 11:00 uur
Betaalmethoden: Pin, contant, overboeking (vooruit), betaling met bankpas (Maestro)

Annuleren

Kamer gereserveerd? Wij verheugen ons op uw komst. Wij zorgen ervoor dat u warm wordt ontvangen in een kamer die picobello in orde is. Natuurlijk kan het altijd gebeuren dat u moet annuleren. Bij dringende redenen is annuleren gratis. Uiteraard vernemen wij dit zo vroeg mogelijk.

Ontdek het verhaal van Vlaardingen

Slapen in stijl middenin het centrum

Kleinschaligheid, service en aandacht voor de gast staat bij De Lijndraajer voorop. Zelf ervaren? We hopen u binnenkort te verwelkomen.

06 38 31 10 67
Baanstraat 4, 3131 CA Vlaardingen